Kies hieronder waar u graag vrijblijvend een bespaar advies op wilt ontvangen. Wilt u graag voor elk onderdeel een uitgebreid persoonlijk advies? Neemt u dan rechtstreeks contact op met ons!

Energie

We snappen dat je je niet druk wilt maken over energie. We zorgen dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Verder vallen we je vooral niet lastig. Zonder gedoe dus. En om het allemaal nog gemakkelijker te maken, bieden we sinds kort ook Budget Mobiel en Budget Alles-in-1. Al je energie- en telecomdiensten onder één dak.


Mobiel abonnement

Bij Phone House kun je kiezen uit mobiele abonnementen van alle netwerken. Kies een Sim-Only of een mobiel abonnementen met een voordelige splinternieuwe mobiele telefoon. Je kunt makkelijk je huidige abonnement verlengen of overstappen naar een nieuw netwerk. Uiteraard met behoud van je huidige nummer.


Alles in 1 thuis

Wil jij het maximale uit je abonnement halen? Kies dan voor internet, tv en bellen voor thuis. Naast het afsluiten van je mobiele abonnement kun je bij Phone House ook terecht voor een alles-in-1 abonnement voor thuis.

 

Combineer je thuis met mobiel dan levert dit ook nog eens diverse voordelen voor jou op. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot een gratis zenderpakket, dubbele data op je mobiel abonnement of extra korting op de maandfactuur voor jouw mobiel abonnement. Vraag naar de voorwaarden en laat je vrijblijvend informeren bij een Phone House bij jou in de buurt. Wij hebben alvast een aantal aanbiedingen voor jou op een rij gezet.